ONZE VISIE


De naam en het logo omschrijven precies de visie die we met 'Toptechniek' hebben.

 

 

Aan de hand van kwalitatieve 'toptrainingen' willen we ervoor zorgen dat de individuele opleiding van jeugdspelers verbetert en dat ze hierdoor progressie maken in hun technische ontwikkeling als voetballer. We zien vaak dat er binnen de clubs geen of minder aandacht wordt besteed aan de technische opleiding van jonge spelers of speelsters. Terwijl de leeftijd waarop wij ons focussen zich net uitstekend leent voor de technische ontwikkeling. Naast de technische voetbalvaardigheden vinden wij het ook belangrijk om aandacht te besteden aan ontwikkeling van de menselijke vaardigheden van de kinderen. Door middel van onze  trainingen willen we dat ze, elk op hun eigen tempo, progressie maken op het vlak van zelfvertrouwen, leiderschap, werken in teamverband, succesbeleving en respect.

 

 

Het maken van progressie kan volgens ons op elk voetbalniveau gebeuren. Speel je nationaal, provinciaal, gewestelijk of begin je pas te voetballen, dan ben je welkom om bij ons te komen trainen  en deel uit te maken van onze opleiding. In onze trainingen houden we rekening met het individuele niveau van onze deelnemers en proberen wij zoveel mogelijk progressie te maken met elk van onze deelnemers. 

 

 

Concreet betekent dit dat we met nieuwe deelnemers vooral gaan werken op het aanleren van de verschillende technieken en bewegingen, terwijl we met de spelers die al aan meerdere sessies hebben deelgenomen gaan focussen op specifieke wedstrijdsituaties waarin de verschillende technische vaardigheden aan bod zullen komen. Zij zullen dus vooral de aangeleerde bewegingen gaan omzetten in de praktijk.

 

 

Kortom, wij willen alle meisjes en jongens tussen 5 en 12 jaar een betere opleiding aanbieden door middel van trainingen die gebaseerd zijn op techniek.